2_visserij

Hoogeland present tijdens Schippers Klottje in Leer

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 augustus vindt in de historische haven van Leer het evenement Schippers Klottje plaats. Onze regio is ook uitgenodigd hier present te zijn. Wil jij je bedrijf of organisatie en onze regio graag presenteren bij de Oosterburen? Ga mee en meld je aan voor 22 juni 2015.

Deelnemen kan op verschillende manieren. Je kunt met andere ondernemers op de kotter ZK4 vanuit Delfzijl naar Leer varen. Bij voldoende animo vertrekt er op zaterdag 8 augustus ook een bus vanuit het Hoogeland naar Leer. Daarnaast is het mogelijk om in Leer een kraam te huren om je eigen bedrijf of organisatie te promoten (€ 100,- voor 2 dagen). Meer informatie over het evenement Schippers Klottje is hier te vinden.

Promotietour
In 2013 hebben ondernemers uit het Lauwersmeergebied zich al eens tijdens het evenement gepresenteerd onder de naam Lauwerslandpromotietour. Het doel van deelname is om te laten zien dat de Waddenkust van Noord-Nederland niet zo ver weg is als veel potentiële bezoekers denken, maar ook om de onderlinge banden tussen ondernemers in de regio te versterken. Op de website Waddentrek is meer informatie over de promotietour en een impressie van de vorige promotietour naar Leer te vinden.

Aanmelden kan tot 22 juni via www.waddentrek.nl of door contact op te nemen met Ursula Appolt 06-10933194

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *