LEADER stoeptegels

LEADER Hoogeland is gestopt, Platform Hoogeland gaat door!

Het Europese programma LEADER Hoogeland is inmiddels beëindigd. Dit Platform Hoogeland, geïnitieerd in het kader van het project LEADER Hoogeland met als doel initiatiefnemers op het Hoogeland te verbinden en te inspireren, houdt echter niet op te bestaan. De vernieuwde stichting Hoogeland op de Kaart heeft de hosting van de website overgenomen. Het doel van het platform sluit namelijk naadloos aan bij de doelstelling van de stichting. De website is inmiddels technisch omgezet. De komende tijd wordt gewerkt aan het verder uitbouwen van het Platform Hoogeland.

Het idee is om tenminste in iedere gemeente een ‘correspondent’ te vinden, die af en toe een blog wil schrijven over belangrijke ontwikkelingen op het Hoogeland op het terrein van leefbaarheid in brede zin: recreatie & toerisme, zorg, onderwijs, werkgelegenheid, energie, ICT… Iets voor jou? Meld je dan bij de redactie: redactie@platformhoogeland.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *